Ik dacht dat onze liefde eeuwig zou duren,
maar nu is ze voorbij,
door mij.
Het spijt me dat ik je hart heb gebroken,
maar mijn liefde voor jou is over.
Ik hoop dat je me vergeeft,
en gelukkig verderleeft.
Maar zonder mij, sorry.
Mijn gevoelens voor jou zijn vriendschappelijk,
en dat maakte alles zo moeilijk.
Sorry