Diep in me heb ik t idee dat ik aan het dromen ben
te bang omdat ik dit totaal niet ken.
Onze eerste zoen maakte veel los in mij
mijn gevoelens kwamen helemaal vrij
Een lieve glimlach
Een blik in zijn ogen
Een aanraking
Een tedere zoen
Ik wil hiervan echt genieten
Ik ben gek als ik hem laat schieten.
Hij heeft het goed met me voor
de tijd is geweest dat ik alles verloor
Bang dat ik gebruikt werd
Bang dat het niks werd
Bang dat het lust was
Bang voor al die eventuele pijn
Alles voelde vandaag zo fijn en goed aan
Dit mag echt wel blijven bestaan
Zoveel warmte en liefde om te geven
om jarenlang daarvan te kunnen blijven leven..