Ik vraag de sterretjes dat ze deze nacht
veilig over je mogen waken
zodat je zachtjes in slaap kunt geraken,
zodat je rustig kunt dromen tussen de wolkjes heen,
met je lakentjes lekker warm over je heen,
met je knuffeltje zalig zachtjes tegen je aan,
en dan zo liefdevol naar dromenland gaan,
slaap wel!