Nog even...
Tijd lijkt zo vluchtig
wanneer ik
tussen avond en nacht
gevoelens schipper.
Heimwee naar de zon en
verlangen naar de zon,
alsof het niet ingewikkeld genoeg is
strijden terug willen en vooruitgaan
om mijn gedachten...
terug willen naar jou en
vooruit naar vrijdag
alsof het nooit in me was opgekomen
dat ik beide waar kon maken...
^__^