razende stormen over mijn hoofd
ik moet me inhouden
het mag niet opnieuw gebeuren
ze mag niet zien dat ik er niet tegen kan
dat ze zo tegen me roepen
het verdriet drijgt naar boven te komen
maar het mag niet
nee,dit is niet het juiste moment daarvoor
het moet wachten
of gewoon niet gebeuren
op zulke momenten voel ik me soms
zo slecht dat ik nog slechtere gedachten begin te krijgen
maar het mag niet opnieuw
nee echt niet
want ik wil niet weer
opgenomen worden