jij bent mij zoveel liefde
in zo weinig lichaam
niet téveel natuurlijk
en ook niet te weinig
nee, je past in mij
m’n gevoel kan jou precies bevatten
mijn armen kunnen net om je heen
mooi is dat:
jij geeft mij wat ik niet ben
ik geef jou wat jij niet zijn kan
en dat doen we voor elkaar
oh, ik hou zo vreselijk veel
van de liefde
die jij bent