Geluk , verdriet en pijn
liggen heel dicht bij elkaar
want als je verdrietig bent
dan was het geluk ook daar
want geluk, verdriet en pijn
is een deel van je leven
Je hebt verdriet om wat je bent verloren
het had zo moeten zijn
Maar verdriet om wat dan ook
herinnert je aan mooie tijden
aan tijden van geluk
want zonder dat geluk
voel je geen pijn
en zal je dan ook nooit verdrietig kunnen zijn
31-05-01