Die avond
Die avond van Zeljko en mij.
Die avond blijft me vooral tijd bij!
Die avond waren wij een paar
Wat voelde dat raar.
Ik zat met de knapste jongen van de camping aan het strand.
We keken uit over de zee, hand in hand.
Boven ons scheen de maan
En ik dacht hier wil ik nooit meer vandaan!
We zoende en streelde elkaar.
Het was zo romantisch daar.
De huizen aan de overkant, de maan en de zee
Ze deden allemaal mee.
Het zorgde ervoor dat ik een geweldig gevoel kreeg
En me verlangen naar Zeljko steeg.
Hij wou met me naar bed,
Maar ik kende hem nog maar net.
Ik zei dat ik nog wou wachten,
Maar we deden het wel in mijn gedachten.
De tijd vloog voorbij
En we liepen terug, zij aan zij.
Ik gaf hem een zoen en zei tot morgen,
Maar wat ik niet wist was dat dat een dag werd met heel veel zorgen………
Zeljko
Ik mis hem elke dag.
Zijn heerlijke geur en zijn lach.
Ik ben nu 2 weken thuis
En het enige wat ik doe is hangen voor de buis.
Ik denk nog vaak terug aan mijn vakantietijd
En om eerlijk te zijn heb ik geen spijt.
Voor hem was het maar voor 1 avond.
We maakten het toen erg bont.
Ik was tot over me oren verliefd en dat wist hij.
Ik vind jou ook leuk was wat hij zei.
We zijn toen erg ver gegaan
En toen de volgende dag keek hij me niet meer aan.
Hij zag mij als speelgoed.
Zo´n speeltje waar je van alles mee doet.
Er si hem verteld wat hij em heeft aangedaan,
Maar hij zag me al niet meer staan.
Hij was alweer opzoek naar een ander slachtoffer
En wat maakte het uit de volgende dag pakte ik toch me koffer.
Als ik dit allemaal van te voren had geweten
Had ik hem van de rosten gesmeten.
Die avond was ondanks dit toch heel fijn
En daarom krijgt hij me niet klein!
het gedicht Zeljko is het vervolg op die avond...
vakantie liefdes:(