ook al schijnt de zon buiten
mij zal je niet horen fluiten
de koude van de WINTER bindt me vast
de wereld, de mensen... barst!
laat de warmte van de ZOMER binnen
zodat ik weer iemand kan beminnen!
de kleuren van de HERFST moeten mij iets leren
ik moet mijn woede kunnen verteren
de LENTE met haar frisgroene geur
geeft mijn leven een nieuwe deur!
later zal de zon terug schijnen
en mij-niet-horen-fluiten...
dat zal verdwijnen