Ik kan het niet, sorry..
Sorry, maar het lukt me gewoon niet,
ik kan niet praten,
ik hoop niet dat je me nu anders ziet.
Ik kan gewoon even niet praten,
het huilen staat me nader dan het lachen,
een hart vol met gaten..
Gaten van verdriet,
het wil even niet anders,
praten lukt gewoon niet..
Alles klapt dicht,
alleen maar tranen,
tranen stromen over mijn gezicht.
Ook al wil ik dit niet,
laat me maar even in mijn wereld,
het spijt me maar het wil gewoon even niet...
*Sorry lief, maar ik kan gewoon even niet praten.. fijn dat je me begrijpt en je me wilt helpen..*