Ik geef niet toe,
ik blijf bij jou,
ik maak je moe,
ik vind jou flauw,
Jij wil eigelijk niet meer,
en het komt uit mijn mond,
kon ik maar lachen,kon ik het maar weer,
laat me leven,maak me gezond,
je ontkent mij,
ik huil van geluk,
je voeld je niet meer vrij,
en bij mij kan het niet meer stuk
AAAAAAAAHHHHH IK WIL GILLEN,
laat me je haten ,
laat me je niet langer willen,
het bloed stroomd door mijn vaten
Ja je lacht,
ik hou weer van je oh zo vurig,
je kust me zacht,
ik weet ik ben wispelturig..