verliefd kijkt hij naar haar
haar aanblik blijft hem vangen
prooi van haar perfektie
hij voelt een diep verlangen
verliefd kijkt hij naar haar
hij kan het ook niet verklaren
kon hij maar heel even ruiken
haar geur bij hem bewaren
verliefd kijkt hij naar haar
zijn hart schrijft zoete zinnen
vol van jong ontloken liefde
die hij voelt zo diep van binnen
verliefd kijkt hij naar haar
ze kijkt terug...een beetje raar
ineens bewust van zijn bestaan
z'n stille staren, 2 rijen ver van haar
verliefd kijkt hij naar haar
bouwend aan zijn luchtkastelen
een jongen in dezelfde klas
meer zullen ze nooit delen....