daar waar het leven perfect is
waar de zon op komt en nooit meer onder gaat
waar het gras groen is en alles in harmonie samen leeft
waar de liefde blijvend is.
daar waar hij nooit weg hoeft
daar waar de leugen niet voor komt
daar waar de waarheid een zegen is.
ik wou dat mijn wereld er zo uit zag.
dan was hij er nog.
in mijn wereld is hij er niet
in die wereld wel.
's nachts,
altijd.