Stralend in de nacht
Stralend in de nacht
kijk ik genietend naar de maan
ik bewonder deze natuurpracht
en zie jouw naam in de sterren staan
Je gezicht die straalt van blijdschap
vult mijn hart met warme liefde
dit is het gevoel van diepe vriendschap
het geeft mij dit gevoel, dit verliefde
S'nachts wanneer ik in mijn bedje lig
en ik denk aan al die sterren
dan denk ik aan de jongen van wie ik hou
dan is dat mijn hoogtepunt, mijn ster
Jouw vriendschap is mijn leven
dit wonderschone heb jij mij gegeven
Niemand zal ons dit afnemen
Al hebben we soms onze problemen
Stralend in de nacht
waakt het maantje over jou en mij
onze liefde en vriendschap is onze pracht
het maakt me intens gelukkig en blij
vrijdag 20 augustus 2004
01:10 uur