Lieve Rimar
2 Jaar Geleden
Begon Het
De Ruzie
Tussen Jou En Mij
Maar Wat Er Toen Gebeurde
Was Heel Raar
We Werden Vrienden
Vrienden Voor Het Leven
We Hadden Maar 1 x Ruzie
1 x Maar
Maar Dat Was het Ergste Moment
Het Ergeste Moment Van Mijn Leven
Maar We Hebben Het Elkaar Vergeven
We Werden Verliefd
Verliefd Op Elkaar
Maar Dat Mog Niet Gebeuren
Want We Verschillen Zo Van Elkaar
We Hebben Gepraat
Dagen Lang
Toen Kwam Er Een Andere Jongen
Een Andere Jongen In Mijn Leven
Jij Vond Dat Niet Leuk
Maar Je Hebt Het Me Vergeven
Ik Ben Nog Steeds Verliefd
Verliefd Op Jou
En Jij Op Mij
Maar Het Werkt Niet
Eerst Dacht Ik Dat Onze Vriendschap
Toch Zo Over Was
Maar Ik Heb Je Nu 9 Weken Niet Gezien
Ik Weet Nu Dat Jij De Belangrijkste Bent
De Belangrijkste In Mijn Leven
Lieve Rimar,
Als Je Dit Leest Hoop Ik Dat Je Begrijpt Dat Ik Echt Van Je Hou..En Je Nooit Meer Kwijt Wil..Bedankt Voor De Hulp Die Je Me Dit Jaar Hebt Gegeven!
IK MIS JOU
Tot Volgende Week!