Jij en Ik
Rose lippen, Rode rozen,
Met heel m'n hart hou ik van jou.
Lange wimpers, Wangen die blozen,
Hou jij van mij dan blijf ik je trouw.
Stil liggen we tegen elkaar aan,
Teder, zacht en lief.
Kijkend naar de sterren en de maan,
Jij bent mijn lieve hartendief.
Ik denk aan jou, Ik hou van jou,
Zoveel zou ik tegen je willen zeggen.
Altijd blijf ik van je houden en blijf ik je trouw,
Mijn gevoelens voor jou zijn niet in woorden uit te leggen.
Ik wil dat we samen zijn,
Gelukkig, liefdevol en trouw.
Dat is zo ONWIJS fijn,
Omdat ik MEGA veel van je hou!!!
=xxxxx=
Moi