Geen zin
Twijfelachtige momenten,
Stomme stiltes,
Geen zin om te praten,
Geen zin om mee te gaan..
Piekerige momenten,
Stomme opmerkingen,
Geen zin om te lachen,
Geen zin om iets te doen.
Stille momenten,
Stomme vragende blikken,
Geen zin om t uit te leggen,
Geen zin om me bloot te stellen.
Boze momenten,
Stomme gedachtes,
Geen zin om erover te spreken,
Geen zin om mijn geheimen te onthullen.
Verdrietige momenten,
Stomme medemensen,
Geen zin ze te vragen mij te helpen,
Geen zin om me aan hen aan te passen.
Rare momenten,
Stomme dingen,
Geen zin in iets,
Geen zin om iets te doen…