ik hoop hier ooit uit te geraken
ik hoop dat dit me niet heel mijn leven zal achtervolgen
wss wel dit doet zoveel pijn
ik weet dat ze het weten
ik weet da ze me volgen
ik weet ik dat ze om me geven
het beste voor me willen
willen dat ik hier uitgeraak
ik wil dit allemaal zelf ook wel
dit alles was 1 grote fout
een fout die me heel mijn leven zal blijven achtervlogen
een fout dat mijn toekomst zal veranderen
ik owu dat ik de tijd kon trug draaien
maar dat gaat nu een maal niet ik hoop dat dit eens vergeten zal worden...