Soms voeld het nog wel naar,
dan ben ik alleen,
en vroeger was je altijd bij haar,
Ik was de vreemde in je leven,
zij de ander,
was die ander maar gebleven,
Want ik voel spijt door mijn hele lijf,
dat jij haar voor mij verliet,
ik hoop dat ik dit keer achter blijf,
Zij is je leven ik ben niet blind,
ik merk het in alles,
ik weet dat je bij haar weer je liefde vind
Want zodra ik mijn raam sluit,
ben ik verdwenen,
en ben jij de gene,
die van verliefdheid fluit..........