Als je zo graag het wilt
ga dan maar je gang
Je weet nu wel dat onze mening verschilt
Ik weet het, je wilt dit al jarenlang..
Ik wil je niet tegenhouden
Maar mooi vind ik de auto niet
Ik zal me van elk commentaar onthouden
Deze Porsch is jouw favoriet
Je werkt er hard genoeg ervoor
Ik wil je niet gaan beletten
helemaal al niet daarvoor..!
Dus garage, je mag de auto alvast gaan klaar gaan zetten!
Nu kan het inderdaad nog
Er zijn geen kids in het spel
Jouw droom komt uit, vooralsnog
zonder mijn gezeik en gemurmel ;)
Schat, neem de auto en geniet!