Diep in mijn ogen dwarrelen tranen,
want ik wil je niet meer verliezen,
Jouw lach
Jouw liefde
Alles van jou is zo mooi !
Ik geef je alles wat ik kan,
maar soms schiet ik wel eens tekort!
Ik weet dat ik al eens grote fout heb begaan
en echt ik beloof om nooit meer zo dom te zijn !!
Want wat jij voor me betekent, is zo immens groot
dat er niemand is waar ik ooit hetzelfde voor heb gevoeld...
Dank je wel, voor de prachtige tijd,
(aan mijn vriend Jelle )