dromen op een schommel
denken aan jou
en weten hoeveel ik van jeh hou
het gras kietelt aan mijn tenen
de wolken vormen jou stralende lach
die ik al opmerkte toen ik jeh voor het eerst zag
dit is pas genieten...
heerlijk onder de zon
ik wou dat ik dit vaker kon...