onvulbaar
ik hou van hem
hij niet meer van mij
ik moet hem missen
maar kan ik dat?
ik voel leegte in mijn hart
onvulbaar
tranen biggelen over mijn wangen
kletsnat
geen zakdoek blijft droog
geen pan is groot genoeg
mijn tranen
druppelen overal
tot ik ze wegveeg
ik sta op
ik ga leuke dingen doen
zet mijn leven weer rechtop
maar verlang toch naar een zoen
van hem ,,,