Het spijt me,
maar het lukt me niet!
Om je los te laten,
en je te vergeten.
Het spijt me!
Dat je het niet ziet!
Dat ik je niet kan verlaten,
dat ik van de breuk tussen ons niets wil weten.
Het lukt me gewoon niet,
ik kan het niet aan...
Het doet me teveel verdriet
om je zomaar te zien weggaan.
Het spijt me!
Voor alles wat ik deed..
Ik hoop dat je me niet vergeet
dat je nooit vergeet wat ik voor je heb gedaan.
Het spijt me!
Ik hou van je, 'k hoop dat je dat weet?
'K hoop dat je weet dat het me toen heel erg speet...
ik wil niet dat je me hier alleen laat staan!!
Het lukt me gewoon niet,
ik kan het niet aan...
Het doet me teveel verdriet
om je zomaar te zien weggaan.
Mijn humeur treedt uit zijn wegen
ik doe andere mensen pijn
Allemaal door dit gebeuren
kon het echt niet anders zijn?
Ik kwets mensen met mijn woorden
kwets ze door ze niet te geloven...
Kwets ze met mijn blik
ben ik... niet meer 'ik'?
Het lukt me gewoon niet,
ik kan het niet aan...
Het doet me teveel verdriet
om je zomaar te zien weggaan.
Het spijt me... Maar het lukt me niet! :-(