We liggen naast elkaar
Met een wereld van verschil tussen ons in
jij wilt graag vrijen
maar ik heb niet zo'n zin
Hoe kan ik vrijen
als er zoveel tussen ons in is
hoe kun jij zin verwachten
als ik de intimiteit mis
We zijn bij elkaar
maar daar heb je het dan ook wel mee gehad
de liefde komt eigenlijk niet verder
dan "hoe was je dag, schat?"
En zelfs die woorden, zelden uitgesproken
missen iedere betekenis, iedere zin
als jij je niet voor mij interesseert
hoe wil het dan zijn, dat ik je bemin?
Ik voel me niet meer veilig
niet meer geborgen in je armen
mijn lijf blijft koud
want je wil mijn hart niet verwarmen