het vuur brand
maar is ooit een keer uitgevlamd
dan jij ook
blus het vuur
voor jij bent uitgefikt
blus en..
toon je ware ik
een ware lach op je gezicht
voor je het weet is de brandstof op
overwin het vuur
je bent sterker
heb de moed
geef niet op
zorg dat het stopt
laat het je kracht geven
voor het heden
verberg het niet
tot dat je ziet
dat het leven meer geeft dan dit