Over hoge bergen en diepe dalen
zwevend, wel honderd dagen
wachtte hij vergeefs op antwoord
op al zijn grootste levensvragen
Gods hand reeds jaren boven zich
beschermde hem voor al het kwaad
en Hij hield met heel zijn hart van hem
stond hem bij met kracht en daad
Maar achter hoge bergen verscheen het licht
tussen de bomen van het leven
God zag dat het goed was nu
en besloot de antwoorden te geven
Hans Winter: | Zondag, augustus 29, 2004 13:12 |
slechts onderweg zullen wij zijn, zoekend zonder al te veel uitleg leven wij ons uit en laten ons na, in de hoop dat er iemand kon komen, al zou het een enkel mens zijn, die ons mocht zien en zeggen dat het goed was, als stond zij naast god. hans |
|