wat moet ik doen
het gaat gewoon niet goed
ik doe alles fout
maar ik weet dat ik verder moet
ik verlies 2 contacten
2 die me erg dierbaar zijn
ze hebben denk ik genoeg van me
waarom krijg ik al die pijn?
het zal wel aan mij liggen
hoe ik eruit zie, hoe ik doe
wie ik ben
ik kan nergenst meer naartoe
ik zit opgesloten in mezelf
gelukkig heb ik nog 1 iemand
iemand waar ik altijd bij terecht kan
als zij er niet was stond ik op een rand
een rand van stoppen met leven
maar zij
zij kan mij een vol leven geven