Een windvlaag
m'n gordijn stuift op
Een koude tocht
stroomt langs mijn benen
Een blaadje, waait weg,
om in een andere, hoek weer te landen
Een huivering
kruipt over mijn rug.
Een koud briesje,
zorgt ervoor
dat m'n gevoel van veiligheid
Verandert
in een klam handje
dat mijn hart dichtknijpt