je gaf me je hand en mijn hart stond in brand.
het enigste wat ik van je wou is de liefde van jou.
die heb je me gegeven en sta nog steeds op mijn benen te beven.
de traan in mijn ziel vind rust als jij mij kust.
en mijn hart huilt met je mee in al je onvree.
een pijn die ik ook ken word verzacht door jou pracht.
en dan zie ik een glim lag van geluk en maak je al mijn pijn stuk.
in rust met jou danst mijn hart nu zonder kou.
en ben ik blij dat ik zo van je hou.
Ik hoop dat al onze angst mag weg smelten onder de zon.
en dat we vol vrijheid kunnen kijken naar een nieuwe horizon.
en dan een nieuw leven kunnen beginnen en ik je met al mijn liefde kan beminnen.
Dat is wat ik graag wou even samen zijn met jou.
Dit heb je me gegeven en ik ben blij dat ik het mocht beleven.
in het moment in jou armen voel ik me dan ook heel en verheven.
En ook al wil je vrij zijn en ongebonden dan laat ik je vrij en ongeschonden.
en dan hoop ik in je vrijheid dat je je toch heel even met me voelt verbonden.
daarom heb ik dit gedicht geschreven om dat ik je toch wat wou geven.
als een warme deken om zo mijn hart te laten spreken.