Haar tranendal
zij verliest haar lach
in het dal der tranen
waar de adem des doods
wentelt, om haar heen
en elke zucht
overheerst in haar dromen
telkens ontneemt
dit leven een wens
tot zij lachen hervindt
in die liefde gekregen
de wenteling breekt
haar tranendal