Een jaar weg
een jaar geleden ben je weggegaan
je hebt nog één jaar
dan is alles in mij echt vergaan.
Een jaar weg
een jaar geleden door jou meegenomen
een aantal privé spullen en aandenkens
wanneer ga je ze nu eens terug bezorgen
Of hou je ze vast om mij te kwetsen
of wil je ze soms komen brengen
wil je soms toch nog terug misschien
of om het huis nog 1x te zien
Zal je helpen
het ziet er nog zo uit als toen jij het hebt verlaten
zonder de spullen dan die jij hebt meegenomen
en ruïne nu, eens het paleis van onze dromen.