Je pen.
Je pen, ik schrijf er iedere dag mee,
en laat het licht dan even op je foto schijnen,
en denk dan telkens weer opnieuw
als jij er niet was geweest, was ik nu vast een beest
dat van geen grenzen had geweten.
Heb er al zoveel gedichtjes mee proberen te schrijven
gaan over mijn gevoel en over mijn leven
en heb ik je ooit wel eens laten weten
hoeveel xxx ik op dat hart van je pen heb gegeven
zijn er heel erg veel en dat mag iedereen weten!