Ooit zei je dat je altijd aan mij dacht
Ooit zei je dat je verliefd op mij was
Ooit zei je dat je van me hield
Maar toen hield je van iemand anders
Zomaar,van de ene dag op de andere
Zonder verdere uitleg
Je dacht niet meer aan mij
Je was niet meer verliefd op mij
Je hield niet meer van mij
Wat ooit was,is nu nooit meer.