meisje, het leven is mooi
het leven is fijn
denk daar aan
je moet positief zijn
denken is leuk
denken is goed
maar piekeren niet
als je daar je tijd mee verdoet
zie de positieve kanten
overal van in
en ook al is het moeilijk
ik zeg je als vriendin
het leven kent zijn moeilijke momenten
al is het maar iets kleins
maar maak van al het negatieve
toch iets fijns
ik weet dat je dit kan
je bent een sterke meid
doe je best en weet ,,,
je kan altijd alles bij me kwijt
en wil het eens niet zijn
zoals het moet
bid dan tot God
ik weet zeker dat Hij het goede doet