ik ben zo verliefd, zo verliefd op jou,
ik ben zo verliefd, dat ik onwijs veel van je hou,
ik ben zo verliefd, soms wordt het voor mij te veel...
zo verliefd dat.. ik er helemaal van ril,
één blik op jouw foto, één gedachte dalijk zie ik Nick weer...
één zo'n gedachte lieverd, en ik verlang alleen nog maar naar meer...
verlangens naar je aanrakingen, die verlangens raken niet op
liefje, was jij maar hier, want ik krijg ze niet uit mijn kop
soms zit je zo diep in mijn gedachtes, dan dwaal ik helemaal af
alles wat er om mij heen gebeurd heb ik niet door, dat is een beetje maf
want ik ben zo verliefd, en dat voelt echt fijn...
lieve schat, ik wil voor altijd de jouwe zijn.