Poppeke, ik weet niet hoe ik het meer kan zeggen of hoe ik het u duidelijk
moet
maken maar ik ben tot over mijn oren verliefd op u en ik wil niemand anders
als
ik u niet kan hebben. Ik wil gewoon niemand meer na u, ik wil u voor de
rest
van mijn leven en als dat niet kan dan hoef ik niemand. Pop, als ik u zeg
dat
ik ooit wil dat gij mijn vrouw wordt dan meen ik dat ook. Ik wil dat gij
met
mij trouwt en dat wij voor de rest van ons leven samen zijn. Dus twijfel
aub
niet, het is niet omdat ik effe geen aandacht aan u schenk dat ik u niet
meer
graag heb of dat ik niet meer van u hou. Er is één zaak die nooit zal
overgaan
en dat is dat gevoel dat ik voor u heb. Mijn liefde voor u zal altijd
blijven
bestaan en zal nooit of te nooit overgaan, ze zal elke dag sterker en
sterker
worden.
Ik heb geen idee hoe ik het u duidelijk moet maken maar ik moet en ik zal
een
manier vinden zodat ge er zeker van zijt dat ik veel van u hou en dat ik
niet
zonder u kan. Want geloof mij snuitje, zonder u is het mij niet waard om te
leven, zonder u is het voor mij een grijze en grauwe, koude wereld. Ge
maakt
mij echt gelukkig en noteer het ergens of sla het op: pop, ik wil dat gij
mijn
vrouw wordt en dat wij later onze gouden bruiloft vieren. EN DAT MEEN IK
MET
HEEL MIJN HART.
Weet ge dat ik slecht geslapen heb omdat gij nog niet overtuigd zijt van
mijn
liefde. Het deed mij pijn dat ik mijn best nog niet had gedaan maar het
deed
vooral pijn omdat gij dat nog niet wist dat ik zielsveel van u hou. Pop,
zonder u kan ik niet leven.
Twijfel er niet aan, mijn liefde voor jou zal altijd blijven bestaan.
Ik hou echt zielsveel van jou. Deze nacht werd ik wakker en ik wou je eens
lekker vastnemen. Tranen sprongen in mijn ogen toen ik voelde dat je niet
langs mij lag. Mijn hart stopte effe met slaan. Een krop in de keel.
Paniekgevoel en mijn adem stokte. Doodongelukkig lag ik toen in bed, zo
alleen,
zo eenzaam en enkel u in mijn gedachte. En het feit dat ik u maar niet
overtuigd krijg dat ik stapelzot op u ben en dat niemand anders mij zo
gelukkig
kan maken als u en dat ik niet zonder u door het leven wil gaan.
Echt pop, als ik mijn liefde moest vergelijken met één traan dan zou ik nog
meer dan honderd jaar dag en nacht moeten wenen om dezelfde hoeveelheid
water
te hebben.
Ik hou echt met heel mijn hart van u.
xxx.
Forever yours.