Verwachtingen van mensen
die niet waar te maken zijn
Zij waren echter nooit een voorbeeld
Woorden van mensen
als dart in het hart
Ego te groot om zelf te ervaren
Lafheid van mensen
om te oordelen over slecht of goed
Zonder hun eigen hart te durven onderzoeken
De wijsheid zit niet enkel in woorden of boeken..
daar ligt slechts een ego
Want over wijsheid valt niet te twisten
*over die laatste 3 zinnen ben ik zelf nog niet helemaal uit, ik snap mijn eigen bedoeling wel maar ik geef het niet helemaal duidelijk weer volgens mij..dusse hulp stel ik op prijs :P*