Tijdloos tol ik door ‘t heelal
‘k Hoop dat liefde komen zal
‘k Laat me strelen door de wind
Wat jij uitstraalt maakt me blind
Dansend op vioolmuziek
Droom ik van jouw romantiek
Laat me proeven toon me hoe
‘t Lange wachten maakt me moe
‘k Ben jouw prins op ‘t witte paard
Tederheid als zilv’ren zwaard
‘k Ben bezield door Cupido
Anneke ik mis je zo
Angeldust, 30 januari 1995.