Liefde
Liefde kan je niet kopen
wordt uit het hart gegeven
Liefde kan je niet ontlopen
basis van het leven
Liefde moet je koesteren
moet je bewaken
er kan verdriet van komen
je kunt het kwijtraken
Maar liefde is groter dan verdriet
je leert groot door klein te zijn
winnaars zijn er niet
wees samen klein, samen op 1 lijn
Geef die liefde aan elkaar
zonder verwijt, zonder klacht
Liefde zit in jou en mij
sttt... aanvaard het zacht
xxx