MIJN DIEREN
We beginnen met de oudste
Dat is rambo, een gekke hond
Hij is al 13 jaar bij ons
En heeft de grootste mond
Dan komt Karel
Is een hele felle kat
Valt zelf buiten honden aan
Maar ik vind hem een schat
En dan komt Sly
Een witte herder
En is heel lief beest
Je kan van alles met hem uitspoken
Is rusig en bedeesd
En onze kater nalas
Een halve pers, ontzettend mooi
Is door iedereen te benaderen
Behalve zijn prooi
Ach, en dan mijn jongste kater
Een echte hartendief
Die kan iedereen opakken
Hij is onzettend lief
Ook hebben we een aqarium
En 4 cavia's in ons huis
In deze gehele dierentuin
Voelt iedereen zich thuis
Patricia