Het lijkt een eeuwigheid geleden
dat mijn gevoel het paradijs is binnengegleden.
Gedachten worden dromen
bij de beelden die naar boven komen.
Ik zie je ogen, sprankelend van plezier.
Ze voeren me mee als een wilde rivier.
Je haren lekker wild, je uitdagende lach,
je zwoele stem, je lichaam dat alleen ik strelen mag.
Je waanzinnig mooie borsten, de woorden die je zegt.
Je plannen, je dromen maar ook de idealen waarvoor je vecht.
In m´n gedachten begin ik je te kussen.
Mijn gevoel gaat open, niets negatiefs daartussen.
Ik proef je heerlijke, warme, zachte lippen,
en ontdek dat ik op m´n eigen gevoelens kan trippen.
Ik ben mijn hele leven gevlucht en nu heb jij me gevangen.
Het continu onderdrukken is omgeslagen in verlangen.
Je bent zo onbeschrijflijk mooi, zo puur, zo jij.
Ik heb het gevoel dat ik leef, ben eindelijk vrij.
Het is als een zee van eindeloos geluk waarin ik duik,
op zo´n moment vlieg ik op de vleugels van de vlinders
in m´n buik.
www.eigenbeheer.myweb.nl