OCHTENDRITUEEL
Koffie en een sigaret
Het eerste wat je tot je nam
Net opgestaan uit bed
Snel kwam het praten en de lach
Vertelde je honderduit
Wat de vorige dag je had gebracht
Altijd plezier en vooral veel lol
Koffie nippend, een sigaret trekkend
Het leven gelukkig overvol