Plotseling anders..
Opeens gebeurd er iets in je leven,
iets wat je erg aangrijpt.
Waardoor je je anders voelt voor even.
Maar als dat gevoel weer weg is,
wil je verder met je normale leven.
Verder met alles wat er niet mis is.
Gewoon weer genieten net als toen,
Het grote gebeuren een plekje geven,
zodat je weer leuke dingen kan doen!
Maar dan begint de ellende,
het ene na de andere toeval,
alles gaat mis, één grote bende.
Sinds die grote gebeurtenis,
steeds meer vreemde dingen.
Is dit nu toeval of heb ik dat mis?
Je gaat overal een verklaring voor zoeken,
je denkt, hoe komt dat nou? waarom?
Soms wordt je er gewoon gek van, dat je gaat vloeken.
Maar als het zover komt,
denk dan juist aan een positieve verklaring,
dat het misschien wel zo had moeten zijn,
Dat er geen ander alternatief is,
dan dat het een toeval is en die
altijd in je geheugen zal zijn..