Als een ster valt
Wil ik thuis zijn
Ik zal reizen met een glimlach
Ook al duurt het nog even
Als een ster valt
Wil ik in jouw ogen kijken
Een blik die je zal zeggen
Dat ik ben thuisgekomen
Bij jou
Als een ster valt
Wil ik je hand vastnemen
En je meenemen naar morgen
Zonder vrees, omdat de toekomst ons toelacht
Als een ster valt
Wil ik je zeggen dat ik blijf