Ben je minder blij,
zie je dingen vaag
Denk je dat een ander ziet
de pijnen die ik draag
Vind je leuk,
gewoon of saai
Een ander ziet het niet
jouw hand, al dat gegraai
Kun je beter,
beter weten
Zie je het gewoon
wil je snel vergeten
Hoop je dan,
kun je dat
Of blijft het bij minder
dan hoop je niets