Ik wenste jaren jou te kennen
ik wenste jaren dat je bestond
je was 't enige waar ik aan kon denken
oh, als ik jou toch ergens vond
Toen was je daar eindelijk, voor even
veel te kort, maar zo intens
nu moet ik weer zonder je leven
en ben je weer opnieuw een wens
ik moest over je leven beslissen
een einde maken aan je pijn
met de wetenschap dat ik je zou missen
maar ook, dat het niet anders mocht zijn
Waarom moest het net jou overkomen
Jij die het helemaal niet hebt verdiend
sommige zeggen, ach wat, het was maar een pony
maar voor mij was je een hele goede vriend
I'll miss you Rambo