Je was nog zo kwetsbaar en klein
En toch deden ze je al zoveel pijn
Op 6-jarige leeftijd al met kanker in gevecht
Je bent zo sterk gebleven ook al voelde je je zo slecht
2 jaar lang heeft de dood jou achterna gezeten
En mijn oren gevuld met jou pijn kreten
Je was er nog niet klaar voor om bij ons weg te gaan
En daarom zal die kracht in jou altijd blijven bestaan
En nu, 14 jaar later, ben je nog steeds in mijn leven
Ik ben zo blij dat je hier bent gebleven
Een leven zonder jou, mijn broer, daar wil ik niet eens aan denken
En daarom ben ik zo blij dat de engelen jou als nog het leven wilde schenken