ze is al mooi
Ze is al mooi, maar wil nog mooier
Met moeders make-up aan gaan klooien
Uren in de spiegel staren
Met een borstel door haar haren
Ze is al mooi, maar wil nog mooier
Voor jongens is het nog te vroeg
Haar eigen lijf is haar genoeg
Urenlang in het bad aan het drijven
Tot het koud is liggen blijven
Zeepschuim traag tussen haar beide
Grote borsten laten glijden
Urenlang in het bad aan het drijven
Voor jongens is het nog te vroeg
Haar eigen lijf is haar genoeg
zacht gestreeld door eigen handen
Zie ze soms even daar belanden
waar ze, zonder het te bedoelen
Zich plezierig gaat voelen
zacht gestreeld door eigen handen
Voor jongens is het nog te vroeg
Haar eigen lijf is haar genoeg
Met een glimlach aan het dromen
langzaam in slaap gekomen
En haar honden gaan zich vlijen
Samengevouwen tussen haar dijen
Met een glimlach aan het dromen
Voor jongens is het nog te vroeg
Haar eigen lijf is haar genoeg