MOMENTEN
Er zijn van die momenten dat je niet weet of je droomt of waakt…
Jij hebt mij even ongemerkt heel gelukkig gemaakt.
Zomaar ineens was dat moment er weer.
Zo warm,
Zo lief,
Zo zacht.
Nu smeult het na als een kolenvuur
Dat op nieuwe brandstof wacht.